BLOGINDLÆG

Therefore™ vinder guldmedalje ved ITRG Awards

BLOGINDLÆG
Jan Schmidtsdorff Jan Schmidtsdorff Produktchef hos Canon Danmark

Når jeg står over for en større investering, som for eksempel en ny motorcykel eller ferie, søger jeg altid andres erfaringer med det samme produkt. Dette hjælper mig med at indsnævre mine valg ud over, hvad jeg kan finde i tørre tekniske specifikationer eller salgsbrochurer.

Når du skal vælge en ny softwareleverandør til din virksomhed, mangler du heller ikke muligheder. Tværtimod, faktisk. Men der er langt mellem Google-anmeldelser af B2B-software - og der er ofte mere på spil. Det, du virkelig har brug for, er anmeldelser og vurderinger fra professionelle slutbrugere, til professionelle slutbrugere.

Derfor vil jeg gerne præsentere jer for den seneste rapport fra Software Reviews, som er en del af research- og rådgivningsvirksomheden Info-Tech Research Group (ITRG). De har indsamlet data om kundeoplevelser for at skabe deres "Data Quadrant Report on Enterprise Content Management".

På baggrund af 731 anmeldelser fra faktiske softwarebrugere i erhvervslivet og IT rangerer rapporten 17 førende produkter inden for Enterprise Content Management (ECM) og hjælper jer med at træffe den rigtige beslutning, når I er på udkig efter bedre måder at styre jeres forretningsdokumenter og -processer på.

Software Reviews vurderede den fulde softwareoplevelse ved hjælp af detaljeret feedback fra fagfolk. Dette omfattede kundernes tilfredshed med selve softwaren - men også den oplevelse, kunderne har med leverandøren.

I sidste ende er det vores kunder, der sætter tempoet i et så konkurrencepræget område. Hvis folk ikke kunne lide vores produkt og havde en dårlig oplevelse med os, ville det reducere tilliden på hele markedet.

Så jeg er stolt over at se, at Canons Therefore™ Document Management System er blevet fremhævet af vores kunder på flere områder. Derfor blev Therefore™ kategoriseret som en ’leder’ af Software Reviews i deres datakvadrant-graf, der repræsenterer ECM-markedet.

Therefore™'s brugere roste mulighederne for filgodkendelse og e-signatur samt automatisering af workflow-processer.

Noget, der virkelig skilte sig ud for mig, var den høje score for ‘ease of implementation’. Rapporten har til formål at vise, 'hvilke software der er nemme at implementere, og hvilke der kan risikere jeres mål ved at komplicere implementeringsfasen' – og vores kunder er enige i, at vores Therefore™-software klart falder i den første kategori.

Software Reviews

Hvordan har vi opnået dette?

Therefore™ bruger en kraftfuld workflow-motor til at skabe struktur og automatisering i kritiske forretningsprocesser og øge effektiviteten i hele organisationen.

I kan automatisere det indgående informationsflow med Content Connector, så I kan sortere og gemme data fra overvågede mapper, e-mailindbakker, cloud storage og meget mere.

Dermed kan Therefore™ levere et hurtigt og strømlinet informationsflow med sikker adgang, opbevaring, registrering, redigering og behandling, når og hvor man har brug for det.

Vil du selv opleve det? Besøg Therefore™-siden for at downloade Software Reviews-rapporten og få mere at vide om vores prisvindende produkt.

Er du interesseret i at høre mere om Therefore?