ARTIKEL

Udnyt det fulde potentiale af UVgel

Skil jer ud fra konkurrenterne. Én teknologi uden at gå på kompromis.

CANON-TEKNOLOGI

Klar enhver deadline uden sved på panden

Opdag fremtiden for grafisk storformatproduktion med Canons unikke og gennemprøvede UVgel-teknologi, når høj produktivitet møder imponerende farvegengivelse på tværs af et bredt og varieret medieudvalg. Nyd præcisionskvalitet til indendørs grafik, holdbarhed til udendørs brug og øjeblikkelig hærdning, alt sammen til lavere driftsomkostninger.

UVgel: én teknologi uden at gå på kompromis.

Canon Colorado – UVgel i hjertet – video

UVgel: kun fordele, ingen begrænsninger

UVgel-teknologi kombinerer alle fordelene ved traditionelle ink-teknologier, samtidig med at I slipper for mange af deres begrænsninger.

  • Flotte farver, skarpe detaljer

    Med præcis punktplacering uden punktbredning har UVgel-print enestående farvekvalitet og ensartethed fra et stort farverum (inklusive hvid) med skarpe detaljer og stærk mætning til mørke farver.

  • Fløjlsblød mat finish

    UVgel-inkdråber "fastgøres" til mediet med det samme før LED-hærdning, hvilket resulterer i en fantastisk fløjlsagtig mat finish på en lang række medier, f.eks. ikke-coatede medier og vinylmedier.

  • Lugtfri, ingen tørretid

    De lugtfri UVgel-print er certificeret til øjeblikkelig indendørs brug, selv i følsomme miljøer. Printene er øjeblikkeligt tørre og kræver ingen fordampningsproces.

  • Robuste og ensartede print

    Printene er ridsefaste, hvilket gør dem mindre modtagelige for skader. Placeringen af punkter kontrolleres, hvilket sikrer ensartede, reproducerbare billeder over tid og på tværs af forskellige maskiner.

  • Mediestabilitet ved lav varme

    Den lave temperatur under UVgel-printprocessen sikrer, at der ikke forekommer stræk eller deformation og producerer dimensionsstabilt output hver gang.

  • Vælg blandt mange medietyper

    UVgel understøtter en lang række printbare materialer, herunder vinyl og uvævede, ikke-coatede materialer.

  • Opdag et bredt udvalg af applikationer. Kreativitet er den eneste begrænsning.

    På nutidens printmarked er det ikke nok at være den bedste til det, man gør. Kunderne benytter sig i stigende grad af professionelle som jer til en lang række iøjnefaldende, innovative applikationer – til en skarp pris og med øjeblikkelig ekspeditionstid. Se, hvad der er muligt med Colorado-serien.

    Canon Camera

    Omkostningseffektivitet

    Med lavere blækforbrug end konkurrerende systemer giver UVgel-teknologien enestående produktivitet, mens kvalitetskontrolfunktioner reducerer spild og reducerer vedligeholdelsestiden, hvilket gør UVgel til den bedste løsning til de samlede ejeromkostninger pr. kvadratmeter. Printene er også meget robuste, hvilket ofte eliminerer behovet for laminering.

    Designet til minimal miljøpåvirkning

    UVgel-teknologien er GREENGUARD Gold-certificeret, så I kan være trygge ved, at applikationer til indendørs brug opfylder de strengeste krav for udledning af kemikalier.

    Sammenlignet med Latex- eller Eco-solvent-ink kræver UVgel ca. 40 % mindre ink for at opbygge den samme billedkvalitet og farveintensitet. LED-hærdningsprocessen ved lav temperatur reducerer energiforbruget betydeligt, mens energiforbruget i standby er meget lavt, takket være muligheden for øjeblikkelig print.

    Colorado M-serien
    Colorado M-series_white_ink

    Hvid uden bekymring

    Hvidt UVgel-ink skiller sig ud med sin enestående uigennemsigtighed og leverer optimal printkvalitet hver gang. Dets vedvarende hvidhed, modstandsdygtig over for gulning over tid, gør det ideelt til en bred vifte af applikationer, der kræver uberørte hvide finish.

    Dette hvide UVgel-ink giver problemfrit print ved at løse almindelige vedligeholdelsesproblemer forbundet med hvidt ink, matche hastigheden og effektiviteten af andre farver og overgå konkurrenterne med to til tre gange, samtidig med at I bruger betydeligt mindre ink, hvilket reducerer omkostningerne med 50-70 %.

    Med evnen til at lægge op til fem lag og med hurtigtørrende egenskaber sikrer UVgel hvidt ink problemfri skæring, strækning og efterbehandling, hvilket maksimerer produktivitet og effektivitet.

    Colorado rulle-til-rulle-printere med UVgel

    • Colorado M-serien

      Fuldt modulerbar rulle-til-rulle-printer med UVgel til grafisk storformatproduktion. Konfigurér systemet til jeres behov, og opgradér senere, efterhånden som mængderne vokser. Mange muligheder, herunder blandet glossy/mat print og hvidt ink.

    • UVgel Wallpaper Factory

      UVgel Wallpaper Factory er en komplet automatiseret løsning til produktion af store volumener vægdekorationer: Designet til maksimal produktion i høj kvalitet og drift døgnet rundt.

    • UVgel Print Factory

      End-to-end-, automatiseret løsning til rullemedieproduktion i alle døgnets timer af alle jeres UVgel-applikationer.

    • UVgel Packaging Factory

      Med UVgel Packaging Factory kan I tilføje mulighederne for in-house-print af digital emballage til jeres virksomhed: Korte, skræddersyede oplag med hurtig digital hastighed og kvalitet, så jeres kunder kan få endnu mere kreative applikationsmuligheder.

    Se mere

    • FLATBEDPRINTERE

      Arizona-flatbedprintere

      Leder I efter flatbedløsninger til print på rigide medier? Udforsk vores Arizona-sortiment.

    • WHITEPAPER

      UVgel whitepaper

      Læs mere om, hvordan UVgel kan hjælpe jer med at opretholde en høj produktivitet.

    • PRODUKTER

      Colorado-serien

      Udforsk hele vores udvalg af Colorado rulle-til-rulle-produkter.

    • GUIDE

      Guide til indretning

      Det globale marked for boligindretning vokser eksponentielt. Er I klar til den digitale printrevolution? Download guiden.

    HAR I BRUG FOR HJÆLP?

    Hvad skal du ellers vide om UVgel-produkter?